Uitgebreide dienstverlening via e-mail

Herinneringsmail
Als je boeken of andere materialen in de bibliotheek leent, dan ontvang je enkele dagen vóór je deze moet terugbrengen of verlengen een herinneringsmail.

Te-laatbrief
Vanaf midden oktober ontvang je ook de eerste en tweede te-laatbrief via e-mail als je de boeken of andere materialen niet op tijd terugbrengt.

Reserveringsbericht
Als je boeken of andere materialen reserveert, ontvang je een e-mail wanneer deze voor je klaarstaan in de bibliotheek.

Reserveren/verlengen/uitleengeschiedenis
Registreer je éénmalig op mijn.bibliotheek.be met je kaartnummer en geboortedatum. Je kan dan voortaan ook online je boeken verlengen, titels reserveren en, mocht je dat willen, je uitleengeschiedenis raadplegen.

Om van onze nieuwe diensten gebruik te kunnen maken, hoeven wij enkel jouw e-mailadres. Mochten we dat nog niet ontvangen hebben, bezorg het ons dan. Je spaart er het milieu mee en je schenkt ons extra tijd om jou nog beter van dienst te kunnen zijn.

Heb je vragen over deze nieuwe dienstverlening? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.We vinden een goede klantenservice belangrijk. Daarom breiden we onze dienstverlening via e-mail vanaf midden oktober uit. Goed voor het milieu, makkelijk voor jou, én het spaart jou (en ons) portkosten uit.

Herinneringsmail

Te-laatbrief