Ook e-readers met enkele e-boeken kunnen uitgeleend worden in onze bib. Onze collectie wordt continu uitgebreid met recente titels. Er is voor elk wat wils: spannende boeken, literaire romans, non-fictie en zelfs enkele kinderboeken.

We vinden een goede klantenservice belangrijk. Daarom breiden we onze dienstverlening via e-mail vanaf midden oktober uit.

100 jaar geleden eindigde "De Groote Oorlog". Hoe verschrikkelijk deze oorlog ook was, het was de inspiratiebron voor heel wat auteurs, onderzoekers, filmmakers, dichters, en gaf aanleiding tot artistieke parels.

Je leest graag een boek en wil daarover van gedachten wisselen met andere mensen? Dan ben je van harte welkom op onze leesclub "De Leeslamp", georganiseerd in samenwerking met Brussels Ouderenplatform en de Nederlandstalige bibliotheek van Watermaal-Bosvoorde.

De volgende bijeenkomst is op woensdag 12 december om 10u in Oudergem. We komen bijeen in Gemeenschapscentrum Den Dam, Waversesteenweg, 1741.
We bespreken de roman "Wedervaring" van Bodo Kirchhoff.