Nocturne 24/11: Gelukkig zijn in de Bib

Op vrijdag 24 november zetten alle Brusselse bibliotheken (Nederlandstalige én Franstalige) hun deuren open voor een Nocturne. Voor één keer zijn we open op vrijdag en blijven we open tot laat op de avond. Iedereen is welkom voor een breed programma waarbij we ons afvragen: Gelukkig zijn, wat is daarvoor nodig? En wàt maakt ons gelukkig? Verhalen, iets lekkers en muziek.

Op het programma:

• 18:00 > Voorlezen aan kinderen vanaf 3 jaar
  • 19:00 > Wafeltjes bakken en proeven
  • 20:00 > Gelukkig Zijn Zangsessie: Kom samen zingen in het Nederlands! Iedereen die de Nederlandse taal beter onder de knie wil krijgen of uit volle borst Vlaamse en Nederlandse klassiekers wil zingen is welkom.

Doorlopend: kennismaking met de bibliotheek, de collectie en informatie over oefenkansen Nederlands in Brussel.

Met de medewerking van Theater van A tot Z, het Huis van het Nederlands en met steun van de Taalunie.

Nocturne, van 18u tot 22u
Bibliotheek Hertoginnedal