De bibliotheek blijft open in januari

Vervaldata van uitleentermijnen worden automatisch opgeschoven.

De opening van de nieuwe bibliotheek wordt momenteel voorzien voor zaterdag 2 maart.
Volg via onze website, nieuwsbrief en facebookpagina de laatste stand van zaken.

Wij danken je voor je begrip.Door onvoorziene omstandigheden, zal de verhuis van de bibliotheek niet in januari plaatsvinden. De verhuis is met een maand uitgesteld. Dat betekent dat de bibliotheek nog minstens tot en met zaterdag 19 januari open zal zijn volgens de gewone uren.

Vervaldata van uitleentermijnen worden automatisch opgeschoven.

De opening van de nieuwe bibliotheek wordt momenteel voorzien voor uiterlijk zaterdag 2 maart.

Wij danken je voor je begrip.