Ook e-readers met enkele e-boeken kunnen uitgeleend worden in onze bib. Onze collectie wordt continu uitgebreid met recente titels. Er is voor elk wat wils: spannende boeken, literaire romans, non-fictie en zelfs enkele kinderboeken.

Einde augustus organiseert Brede School Oudergem opnieuw een stage voor wie naar het middelbaar gaat. Onder het motto ''Hoe overleef ik het eerste middelbaar?' worden drie toffe en taalrijke activiteiten georganiseerd.

Wat?
Drie toffe dagen vol spel en plezier
Met onder andere een bosspel, een sportnamiddag, een kookworkshop en een spel in de bibliotheek.

Omwille van de nationale feestdag zal de bibliotheek gesloten zijn op zaterdag 21 juli.

Materialen terugbrengen kan altijd via de inleverbox aan de zijkant van ons gebouw. Materialen in de inleverbox worden maandag 23/07 ingenomen.

Ook deze zomer lenen we rugzakjes vol leesplezier uit.
In het vakantietasje vind je een boek, een strip, een voorleesverhaal, een luisterboek... en een kleine verrassing.

Helemaal gratis met een lidkaart van de bib.

Voor wie?

• 0 tot 2,5 jaar
  • 2,5 tot 5 jaar
  • 6 tot 8 jaar.

Vanaf einde juni tot 31 augustus.