23/11: Nocturne

So long!
Ook dit jaar doen we mee met de nocturne van de Brusselse bibliotheken en wel onder het motto "So long!".
Want in 2019 verhuist de bibliotheek naar een spiksplinternieuwe locatie. Deze Nocturne is dus het allerlaatste feestje in de oude bib.
I.s.m. Erfgoedbank Oudergem organiseren we een expo over de historiek van onze bib, voor de kinderen gaan we verhalen voorlezen over verhuizen, afscheid nemen en opnieuw beginnen.

Praktisch:
Het volledige programma met alle deelnemende bibliotheken kan je hier raadplegen:
So long!
In 2019 verhuist de bibliotheek naar een spiksplinternieuwe locatie. Deze Nocturne is het allerlaatste feestje dat we bouwen in de oude bib. I.s.m. Erfgoedbank Oudergem organiseren we een expo over de historiek van onze bib, voor de kinderen lezen we verhalen voor over verhuizen, afscheid nemen en opnieuw beginnen. Tussendoor zijn er enkele verrassende creatieve en interactieve interventies en uiteraard kun je tussendoor een hapje en een drankje nuttigen.
18-21u
Bibliotheek Hertoginnedal
Waversesteenweg 1688
1160 Oudergem