Ook e-readers met enkele e-boeken kunnen uitgeleend worden in onze bib. Onze collectie wordt continu uitgebreid met recente titels. Er is voor elk wat wils: spannende boeken, literaire romans, non-fictie en zelfs enkele kinderboeken.

Tijdens het weekend van 16 en 17 juni is het volop Feest in Oudergem. Met tal van activiteiten en braderieën. Op zaterdag 16 juni houdt de bibliotheek uitverkoop: afgevoerde boeken worden verkocht aan een kleine prijs. Iedereen is welkom om een koopje te doen.

Praktisch:

Zaterdag 16 juni
Van 10u tot 13u in de Bib
Van 13u30 tot 17u op de stoep van GC  Den Dam. Daar vinden de hele dag nog tal van leuke activiteiten plaats.

Elke derde zaterdag trakteren we tijdens de uitleen alle kinderen en hun (groot)ouders op een leuk verhaal.

Op 19 mei wordt het een een muzikaal feest
Wim leest voor, Birgit begeleidt op haar viool. En ook Boer Boris is van de partij. Samen maken ze er een muzikaal voorleesfeest van.

Iedereen is welkom, inschrijven is niet nodig.
We starten rond 11u en eindigen rond 11u30.
Onze bibliotheek op de Waversesteenweg zal een nieuwe locatie krijgen. Onze bib verhuist in de loop van 2018 naar een nieuw gebouw in de Wahalaan, enkele straten verderop.