Ook e-readers met enkele e-boeken kunnen uitgeleend worden in onze bib. Onze collectie wordt continu uitgebreid met recente titels. Er is voor elk wat wils: spannende boeken, literaire romans, non-fictie en zelfs enkele kinderboeken.

Heb jij een hart voor boeken en wil je kinderen onderdompelen in de wereld van verhalen? Dan ben jij de vrijwilliger die de bibliotheek zoekt om af en toe voor te lezen.

Om een beetje beslagen op het ijs te komen, bieden de bibliotheken van Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe een voorbereidingssessie aan: op zaterdag 24/02 van 9.00u tot 13.00 uur in de bibliotheek van Sint-Pieters-Woluwe (Grote Prijzenlaan 63).

Het oude jaar is ingeruild voor het nieuwe. Een mooie gelegenheid om terug te blikken op 2017, een jaar waarin jullie - onze bezoekers en lezers - een belangrijke rol spelen. Met hoeveel lezers zijn jullie? Wat lezen jullie het meest en hoeveel keer biepten wij met de scanner om een materiaal uit te lenen? Je vindt de antwoorden in dit overzichtje:

Onze voorleesuurtjes vinden plaats op de derde zaterdag van de maand. Tijdens de uitleen trakteren we alle kinderen en hun (groot)ouders op een leuk verhaal. We starten rond 11u en eindigen rond 11u30.

Iedereen is welkom, inschrijven is niet nodig.

Planning:

• Zaterdag 17/03
  • Zaterdag 21/04
  • Zaterdag 19/05
  • Zaterdag 16/06

Telkens rond de klok van 11u.